Over het NSKG

We snappen best dat het leuk is om te weten wie we zijn. Komt ie!

OVER NSKG

NSKG staat voor ‘Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen.’ Dit is een wedstrijd die enthousiaste surfers en studenten uit heel Nederland bij elkaar brengt op het strand van Scheveningen. Het eerste NSKG vond plaats in 2006 en groeit sindsdien uit tot een steeds groter evenement.

Het is een gezellig evenement, met sportieve side-events, live muziek en lekkere hapjes en drankjes. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Studenten kunnen de verandering zijn voor de toekomst van de prachtige kusten waar we allemaal graag zouden blijven surfen. Het NSKG besteedt daarom veel aandacht aan duurzame initiatieven en streeft ernaar een duurzaam mogelijk evenement neer te zetten.

De organisatie bestaat ook dit jaar uit studenten die affiniteit hebben met surfen en de cultuur hieromheen. Wij zijn enthousiast bezig om er weer een onvergetelijk evenement van te maken.

OVER HET BESTUUR

Het NSKG 2017 wordt georganiseerd door zes studenten uit Utrecht, Rotterdam en Delft. Het bestuur bestaat uit drie antropologen, een bioloog, een Arabist en een bouwkunde student.

Wij delen een grote passie voor surfen en zijn allemaal ver van huis geweest om deze passie na te jagen. Van Bali tot Curaçao, Sri Lanka tot Californië, Fiji tot Zuid-Afrika en van Australië tot Marokko.

Astrid (23) - Utrecht - Biologie - Voorzitter

Is de voorzitter van het bestuur van het NSKG 2017. Boomknuffelaar, toekomstig mariene bioloog en de kern van ons team. Ze is een actief lid bij SPIN en ze heeft gesurft in onder andere Australië en Sri Lanka.

Hannah (20) - Utrecht - Antropologie - Sponsoring

Is onze penningmeester en houdt keurig alle cijfertjes in de gaten. Tijdens haar reis in Californië leerde ze surfen en was op slag verliefd. Ze studeert antropologie in Utrecht en door haar grote verantwoordelijkheidsgevoel is zij de ideale persoon om de geldzaken te controleren en het NSKG mogelijk te maken.

Marthe (21) - Utrecht - Arabische Taal en Cultuur - Communicatie

Houdt zich bezig met onze social media pagina’s zodat alle studenten goed op de hoogte blijven van het NSKG. Marthe studeert Arabische taal en cultuur in Utrecht. Ze is lid van SPIN en actief in de surfcommissie. Ze heeft veel surf-activiteiten georganiseerd en is fijne aanwinst voor het bestuur.

Hidde (20) - Delft - Bsc Bouwkunde - Promotie

De technicus binnen onze groep, verzorgt alles rondom het gebied van vormgeving. Als de studiestress het toelaat, doet Hidde niets liever dan zijn passie voor surfen najagen. Tijdens zijn tussenjaar reisde Hidde de kusten van Zuid-Afrika en Australië af, op zoek naar de beste golven.

Pascale (21) - Utrecht - Antropologie - Secretaris

Is onze secretaris en houdt contact met alle sponsoren. Haar studie in antropologie bracht haar op uitwisseling naar Australië, waar ze écht in aanraking kwam met surfen. Ondertussen heeft ze veel surf-ervaring opgedaan, in Australië en Fiji.

Jesper (20) - Rotterdam - Antropologie - Side Events

Gebruikt zijn creatieve brein voor het verzinnen van de coolste side-events, waarmee NSKG 2017 een onvergetelijke dag zal worden, ook voor de kijkers. Wereldkampioen in Tang Soo Do (een Koreaanse martial art), antropologie student en gitarist. In Marokko kwam hij in aanraking met surfen en deze passie bracht hem naar de kusten van Bali en Australië.

Wil je ons helpen?

We zijn op zoek naar vrijwilligers! Wil je graag meehelpen tijdens het NSKG?